ALĂTURAȚI-VĂ NOUĂ ŞI AJUTAŢI-NE SĂ CONSTRUIM O BISERICĂ DE CARE SĂ FIM MÂNDRI ŞI NOI ŞI COPIII COPIILOR NOŞTRI.

Iubiți credincioși!

Sunt multe lucruri în această lume care îl animă pe om și îl inspiră. Cele mai distinse dintre ele, au la bază iubirea de Dumnezeu și iubirea de oameni. Înălțarea unei biserici, reprezintă un deziderat unic în care toate cele mai mărețe gânduri și energii ale omului sunt oferite în dar lui Dumnezeu, iar Bunul Dumnezeu își revarsă iubirea peste cei care ”iubesc podoaba Casei Lui” (ctitori).

Parohia Ortodoxă ”Sfântul Ierarh Grigorie Palama” și-a propus să contribuie la procesul continuității neamului nostru românesc, la nivelul comunității locale și naționale, prin construcția unei biserici, care să poarte în timp mesajul credinței noastre, prin spiritul activ misionar, cultural și educativ și stilul arhitectural ștefanian.

Pornim de la premisa că Biserică este un liman aflat în calea multor suflete care caută mântuirea. Nu este doar un loc unde se săvârșesc anumite ritualuri de cult, ci şi un loc unde ne formăm ca personalități, un loc unde putem primi mângâiere sufletească, un loc sfânt ușor accesibil, locul unde ne întâlnim în modul cel mai deplin cu Hristos.

Am reușit împreună în anii de până acum să dezvoltăm o comunitate statornică, prietenoasă, familială, să înfruntăm toate dificultățile și să rămânem uniți. Ocrotiți și călăuziți de Sfântul Grigorie Palama, dorim să oferim copiilor noștri și generațiilor viitoare dovada supremă că l-am iubit pe Dumnezeu construind acest locaș sfânt, care va veni în ajutorul celor aflaţi în dificultăţi, în necazuri şi suferinţe, dar va fi și locașul bucuriilor noastre netrecătoare.

Alăturati-vă nouă şi ajutaţi-ne să construim o biserică de care să fim mândri şi noi şi copiii copiilor noştri. Sunt încredințat că vom putea duce la bun sfârşit această lucrare Dumnezeiască de care ne vom bucura împreună, noi şi urmaşii noştri.

Cu aleasă prețuire și înaltă considerație, preot paroh Nicolae Crețu.

 

Date de contact:

 

Parohia Ortodoxă

”Sfântul Ierarh Grigorie Palama”

din cadrul Mitropoliei Basarabiei

 mun. Chișinău

str.Miron Costin 19/7 (în incinta Gimnaziului Teatral "I.L.Caragiale")

http://palama.md

IDNO: 1014620001900

cont IBAN MD19ML000000002251429544

BC ”Moldindconbank” S.A.,

Filiala ”Invest”, MOLDMD2X329,

Bd. Moscova nr. 14/1.

Pr. Paroh Nicolae Crețu, tel. 068023999

 

Împreună facem lumea mai bună!